Drankenarrangement, Wijnproeverij, Cocktailbar

Bij uw gelegenheid kunnen wij voor u en uw gasten een drankenarrangement "all in" serveren. U betaald dan een vaste prijs. Het drankenarrangement bestaat uit verschillende wijnen, bier, frisdranken en Hollands gedistilleerd.

 

Prijs vanaf € 20,- per persoon voor 3 uren (excl. BTW).

 

Wijnproeverij

In samenwerking met onze eigen regionale top wijnleverancier kunnen wij een sfeervolle wijnproeverij voor u organiseren. Op een gezellige en informele manier kunt u kennis maken met diverse kwaliteitswijnen, de geschiedenis van de wijn, hoe u wijn moet beoordelen en proeven en waar u op moet letten bij de aankoop van uw wijn. Aangekleed met diverse lekker tapas of hapjes, maakt deze wijnproeverij tot een geslaagd evenement.

 

Cocktailbar

een prachtig in stijl gedecoreerde cocktailbar of beer bottle bar met diverse standaard en op maat gemaakte cocktails. Geweldig als aanvulling bij uw feest of als losstaand item. Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden.

"Op een gezellige en informele manier kunt u kennis maken met diverse kwaliteitswijnen. De geschiedenis, hoe u wijn moet beoordelen en proeven en waar u op moet letten bij de aankoop van uw wijn." ,