Contact

Belangrijke mededeling:

Beste klanten en leveranciers
Sommigen van jullie weten er inmiddels al van maar voor diegene welke nog niet op de hoogte zijn hebben wij t volgende bericht;
Deze vreemde tijd heeft ons doen besluiten dat voor ons de tijd is gekomen een andere weg in te slaan. Wij stoppen per 1 januari 2021 met AJ Catering, een emotioneel besluit maar voor ons op dit moment de beste keuze. Ons bedrijfspand in Drachten is verkocht en we hebben in Christiaan en Anna van ACCES catering een stel jonge ondernemers gevonden welke op hun eigen locatie een groot deel van onze inventaris en klanten over kunnen nemen. Wij wensen Christiaan en Anne daarbij alle succes. Wij bedanken iedereen voor het vertrouwen in ons in de organisatie en uitvoering van geweldige feesten, partijen en prachtige evenementen. We hebben het met enorm veel plezier gedaan! Bedankt allemaal!
Het ga een ieder goed❤

Jouke oostenbrug
Annemarie van der Meer
Ronald van Dijk
Gerbrig de Jong


Even voorstellen...

Wij zijn Anne en Christiaan van ACCES catering uit Eastermar. Al 12 jaar verzorgen wij met veel plezier catering voor bedrijven, feesten en bruiloften. Daarnaast kent u ons misschien ook als uitbaters van hotel Meerzigt Eastermar. Afgelopen maand kregen wij ineens de kans om AJ Catering over te nemen. Een nieuwe uitdaging die wij vol enthousiasme aangaan.

Wij houden van werken met goede, eerlijke producten en producten uit eigen moestuin. Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij zullen proberen om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen en hopen dat jullie net zo enthousiast worden van onze cateringservice als dat jullie waren van AJ Catering! Wij komen graag een keer langs om met jullie kennis te maken en heb je vragen of wil je gewoon even hallo zeggen, dan kan je ons altijd even een berichtje sturen.
www.accescatering.nl tel: 06-45644788

A.J. Catering, Easy in Party & Events

E-mail: info@ajcatering.nl
Internet: www.ajcatering.nl
Tel. 0512-547464 

Openingstijden:

Van maandag t/m donderdag: 08.30-17.00 uur. vrijdag van 08.30-16.00

Avonden, feestdagen, zaterdag en zondag: geopend op reservering.

Voor overwerkmaaltijden kunt u telefonisch contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Wilt u terug gebeld worden? Vul nu hieronder uw gegevens in;* verplichte velden