Over ons

 

Wij zijn genomineerd voor de ondernemersprijs Drachten en daar zijn we trots op!

                  

A.J. Catering is een onderneming die jarenlang veel ervaring heeft opgedaan in de horeca, catering en dienstverlening. Aandacht voor detail en presentatie is naast een uitstekende kwaliteit het sleutelwoord voor onze onderneming.Van catering van feesten en partijen, verzorgen en bezorgen van hapjes & salades aan huis, een barbecue, outdoor cooking event, High Tea of de complete organisatie van bruiloften en foodfestivals. Wij luisteren naar uw wensen en maken het mogelijk! En dit alles voor een uitstekende prijskwaliteitsverhouding. Bovendien werken wij uitsluitend met verse en veelal authentieke streekproducten. En dat proef je!

Naast dat A.J. Catering al meer dan acht jaar actief is op het gebied van catering, zijn wij sinds 2012 ook eigenaar van lunchroom Lyts Begjin & Meer te Harkema. 

Naast catering is A.J. Catering ook in staat om voor u complete evenementen of arrangementen samen te stellen. Hierbij kunt u denken aan compleet verzorgde tuinfeesten, bedrijfsopeningen, bedrijfspresentaties, personeelsfeesten of de organisatie van bruiloften en een foodfestival. Ook kunnen wij hierbij de muzikale omlijsting en/of entertainment verzorgen, dit in verschillende thema's aanbieden van oud Hollands tot hippe lounge. Vanuit Drachten (Friesland) verzorgen wij graag de catering voor geheel Friesland, Groningen, Drenthe en de rest van Nederland.

Naast dat A.J. Catering al meer dan zes jaar actief is op het gebied van catering, zijn wij sinds 2012 ook mede eigenaar van lunchroom Lyts begjin en Meer te Harkema. Ook bent bij A.J. Catering aan het juiste adres voor interim & advieswerkzaamheden. Snel een professional nodig op gebied van horeca, facility management of hospitality? Aarzel niet en neem contact op voor vrijblijvende informatie.