Werkwijze

 

Per 1 januari 2021 is A.J. Catering, Easy in Party&Events verkocht aan Christiaan Steijn van ACCES catering te Eastermar.

De zakelijke markt en contract catering voor bedrijven, scholen en instellingen kunnen een beroep op ons doen. Wij bieden representatieve en professionele service en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding"

Ook de particuliere markt is bij ons bedrijf aan het juiste adres. Voor elk budget zorgen wij voor stijlvol gepresenteerde hapjes, buffetten, barbecue of de volledige organisatie en aankleding van uw feest. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Belangrijke kernwaarden binnen is ons bedrijf zijn:

- Oog voor detail en presentatie

- Een grote passie voor ons vak

- Persoonlijk contact

- Representatief en professioneel

- Werken volgens HACCP normen

- Waarde hechten aan gemaakte afspraken

- Voor 10-5000 personen, wij zijn er voor iedereen voor elk budget

 ”Gewoon is voor ons heel bijzonder, maar bijzonder is voor ons ook dagelijks werk”

 Uw wensen... onze invulling!

A.J. Catering hecht veel waarde aan uw wensen. Samen met u als opdrachtgever zullen wij zorgen voor een perfecte samenstelling van uw arrangement waarin er gezamenlijk gezocht wordt naar de optimale invulling. Wij vinden het belangrijk persoonlijk contact te onderhouden met onze klanten en altijd daarom een passende offerte op maat te maken. Iedereen is voor ons uniek en daarbij hoort een uniek aanbod! Op deze site vindt u natuurlijk wel een aantal richtprijzen en diverse voorbeelden van ons aanbod, zodat u een idee hebt van wat A.J. Catering voor u kan betekenen.

Barbecue, tuinfeest, warm koud buffet, high tea of evenement. Voor elk budget zoeken wij een creatieve oplossing! Voor al onze dienstverlening geldt dat wij het aan huis bezorgen en later of de volgende dag alles weer ophalen, u hoeft dus zelf nergens voor te zorgen. 

Vanuit onze professioneel ingerichte en volledig geconditioneerde keuken verzorgen wij graag de mooiste culinaire gerechten voor uw evenement. Kwaliteit is voor ons het belangrijkste uitgangspunt. Wij werken volgens HACCP richtlijnen.Dagelijks zijn wij bezig deze kwaliteitsgarantie te borgen. We werken daar waar mogelijk met verse ingredienten. Met onze vervoersmiddelen, gekwalificeerd personeel en moderne technieken trachten wij onze gerechten optimaal te bereiden en te presenteren.

Onze producten kunnen allergenen bevatten, Heeft u een Allergie? Meld het ons! Telefonisch of via mail!  Wij zorgen er dan voor dat de producten hierop aangepast worden.

Direct meer weten? Neem contact met ons op!