Partycatering

Grote familie? Ziet u tegen uw verjaardag of jubileumfeest op, maar wilt u het feest toch in de vertrouwde sfeer van uw eigen tuin of huis organiseren? Wij regelen voor u dat het een onvergetelijke dag of avond wordt. Wij kunnen uw feest compleet maken door alles voor u te organiseren van meubilair, partytent, serviesgoed, verrijdbare bar tot een originele attentie als bedankje bij vertrek.

Graag ondersteunen wij uw feest met culinaire verwennerij zoals koude hapjes, tapas, diverse salades, warm en/of koud buffet of barbecues. Dan heeft u er zelf geen omkijken naar en kunt u uw tijd besteden aan uw gasten. A.J. Catering verzorgt graag uw verjaardag of feest voor dat voor elk budget. U kunt al een warm buffet bestellen vanaf € 9,50 per persoon. Maar ook een avondvullend hapjes buffet met verschillende warme gerechtjes behoort  tot de mogelijkheden.

A.J. Catering walking diner of diner bij u thuis

U kunt natuurlijk ook thuis uit eten gaan! Wij verzorgen graag een compleet en culinaire home cooking bij u thuis. Van een luxe walking diner tot een diner bij u aan tafel. Wij zorgen ervoor dat een onvergetelijke avond wordt voor u en uw gasten!

Speciaal voor kinderen

Ook tijdens gelegenheden moet er aandacht zijn voor de kinderen. Speciaal voor hen hebben wij kinderbuffetten samengesteld, met een keur aan lekkernijen. Ook leuk om te bestellen voor een kinderfeestje. Een kinderbuffet is al te bestellen vanaf € € 6,50 per persoon.

Buffetten, hapjes & Meer
Verhuur
Foodtrucks Foodtrucks
Locaties