Megaspies

De Megaspies, daar draait het om!

Bestel de Megaspies bij A.J. Catering want dan gaat u proeven en draaien!
Een ideaal alternatief voor de barbecue en eens even wat anders! En uniek in Noord Nederland!

 

De Megaspies bestaat uit een vijftal gegaarde vleesgerechten, het voordeel is dus dat het vlees altijd gaar is. Door deze garing is de Megaspies binnen enkele momenten gereed voor consumptie. De Megaspies wordt boven een op houtskool brandende barbecue geplaatst, dit om de smaak van het vlees optimaal tot z'n recht te laten komen. U kunt het vlees zo van de spies snijden op uw bord of nog iets aanbakken in de meegeleverde braadpannen.

De volgende vleesgerechten draaien aan de spies: Varkensprocureur, kipfilet, Bourgondische beenham, Zeeuws gekruid spek en Italiaans Polpetta gehakt.

U kunt de Megaspies (alleen de vleesspies met sauzen) bestellen vanaf € 12,95 p.p. (excl.9% btw)

Naast de Megaspies bieden wij u de mogelijkheid om uitbreidingen bij te bestellen; bijvoorbeeld een lekkere salade, broodsoorten, kruidenboter, palet van meloen met ardenner ham;

-De Megaspies populair: met stokbrood, huisgemaakte kruidenboter, diverse sauzen, luxe huisgemaakte huzarensalade en saladebar € 16,50 p.p. (excl. 9% btw)

-De Megaspies uitgebreid: met stokbrood, huisgemaakte kruidenboter, diverse sauzen, luxe huisgemaakte huzarensalade, pastasalde met tonijn en saladebar € 17,75 p.p. (excl. 9% btw)

-De Winter Megaspies: met stamppot boerenkool, stamppot zuurkool en vleesjus € 16,50 p.p. (excl. 9% btw)

-De megaspies is ook te gebruiken voor een mini broodje megaspies als warm gerecht bij uw feest, bij de borrel of bijvoorbeeld een bedrijfsopening!  Al vanaf € 9,50 per persoon! (minimaal 40 personen)

Tevens leveren wij porseleinenborden, bestek en houtskool en afwassen en schoonmaken dat doen wij voor u!

 Onze producten kunnen allergenen bevatten, Heeft u een Allergie? Meld het ons! Telefonisch of via mail!

De Megaspies is vanaf 20 personen te bestellen! 

Alle prijzen zijn excl. BTW

Vragen of de megaspies direct bestellen? Neem hier contact met ons op!