Locaties

A.J. Catering komt overal;  bij u thuis, binnen uw bedrijf of op elke andere plek die u wenst.

Wij toveren een kale bedrijfsruimte om tot een prachtige feestlocatie of een representatieve ontvangstlocatie en maken van uw tuin een prachtig decor voor uw bruiloft of feest.

Maar ook hebben wij een aantal locaties: 

Themapark de Spitkeet te Harkema

Dit themapark laat door middel van een prachtig aangelegd openluchtmuseum zien hoe de bevolking van de Groningse en Friese heide leefden van 1850-1950.Op het park bevindt zich het "Skippehok", in dit gebouw kunt u in combinatie met het museumbezoek uw lunch, diner of feest organiseren. De Spitkeet is een stichting, waarvan de bediening van de horeca geheel door vrijwilligers wordt verzorgd. Wij verzorgen de buffeten, hapjes bij de borrel, bbq of megaspies.

 

Innovatiehuis Lauwersdelta te Buitenpost

Het innovatieshuis biedt een inspirende omgeving voor ambitieuse en vernieuwende ondernemers. Binnen het innovatiehuis kunnen ondernemers een vergader- of presentatieruimte huren. Als expert binnen het innovatiehuis verzorgen wij graag vergaderarragementen, lunches, diners en bedrijfsborrels. Vraag naar de mogelijkheden!

 

 

In samenwerking met het Barontheater te Opende is er de mogelijkheid een ruimte te huren in combinatie met door ons verzorgde catering. Voor reservering en cateringmogelijkheden kunt u contact met ons opnemen, wij stemmen dan de beschikbaarheid af met het Baron theater.

In het Barontheater zijn de volgende ruimtes aanwezig:

De foyer: Deze gezellige ruimte kan gebruikt worden voor meerdere doeleinden. Deze ruimte biedt plaats aan 40-45 personen.

De Bombardon: is de theaterzaal, vernoemd naar de voorloper van de sousafoon (tuba). In deze zaal bevindt zich een uitschuifbare tribune die plaats biedt aan 172 personen.

De capaciteit is uit te breiden met losse stoelen naar 172 zitplaatsen. Bij een congres is er de mogelijkheid naast de grote theaterzaal gebruik te maken van een viertal kleinere zalen voor bijvoorbeeld workshops. In overleg uit te breiden. Het podium van 1000cm x 700cm is voorzien van moderne technieken. Zie hiervoor de technische beschrijving. Indien de tribune niet wordt gebuikt is er een capaciteit tot 400 personen mogelijk voor bv. concerten, fairs e.d.

Museumzaal:

Dit is een gezellige ruimte met steigerhouten zitbanken en tafels welke voor kleinere groepen tot 70 / 80 te gebruiken is voor bijv. een familiefeestje in combinatie met een buffet of een hapje en een drankje. Ook is er een klein podiumgedeelte bv. voor een zanger.