Bedrijfscatering

Lunch / vergaderservice

Binnen uw bedrijf verzorgen wij graag uw lunches of vergaderingen. A.J. Catering  heeft diverse lunchsamenstellingen variërend van heerlijk belegde broodjes tot een luxe assortiment van soepen, broodjes en salades. Maar ook een warme lunch is geen probleem!

Bedrijfsfeesten

Iets te vieren? Niets is meer ongedwongen dan uw eigen bedrijfslocatie om te toveren tot een feest locatie, van een buffet met warme en koude variaties tot een heerlijke barbecue wij regelen het voor U. Daarnaast zorgen wij voor passend meubilair, statafels en een gekoelde bar die uw feestlocatie nog meer uitstraling geeft. Ook een themafeest of arrangement op één van onze locaties behoort tot de mogelijkheden.

In de zomer lekker het water op? Informeer naar ons compleet Skûtjesil arrangement!

Heeft u een gastvrouw/gastheer, bedienend personeel of een chef kok die à la minute heerlijke gerechten bereidt nodig? Geen probleem. Vraag naar onze mogelijkheden.

Receptie / bedrijfspresentatie

Ook voor recepties, presentaties of andere gelegenheden kunnen wij een passend aanbod van hapjes en drankjes met uw samenstellen, warm of koud, een combinatie met of zonder gastvrouw, u zegt het maar!

Buffet, lunch, hapjes, bedrijfsfeest
Foodtrucks Foodtrucks
verhuur Verhuur
Locaties
Eventorganisatie