Catering aanbod

Lunch / vergaderservice

Binnen uw bedrijf verzorgen wij graag uw lunches of vergaderingen. A.J. Catering  heeft diverse lunchsamenstellingen variërend van heerlijk belegde broodjes tot een luxe assortiment van soepen, broodjes en salades. Maar ook een warme lunch is geen probleem!

Bedrijfsfeesten

Iets te vieren? Niets is meer ongedwongen dan uw eigen bedrijfslocatie om te toveren tot een feest locatie, van een buffet met warme en koude variaties tot een heerlijke barbecue wij regelen het voor U. Daarnaast zorgen wij voor passend meubilair, statafels en een gekoelde bar die uw feestlocatie nog meer uitstraling geeft. Ook een themafeest of arrangement op één van onze locaties behoort tot de mogelijkheden.

In de zomer lekker het water op? Informeer naar ons compleet Skûtjesil arrangement!

Heeft u een gastvrouw/gastheer, bedienend personeel of een chef kok die à la minute heerlijke gerechten bereidt nodig? Geen probleem. Vraag naar onze mogelijkheden.

Receptie / bedrijfspresentatie

Ook voor recepties, presentaties of andere gelegenheden kunnen wij een passend aanbod van hapjes en drankjes met uw samenstellen, warm of koud, een combinatie met of zonder gastvrouw, u zegt het maar!

Partycatering

Grote familie? Ziet u tegen uw verjaardag of jubileumfeest op, maar wilt u het feest toch in de vertrouwde sfeer van uw eigen tuin of huis organiseren? Wij regelen voor u dat het een onvergetelijke dag of avond wordt. Wij kunnen uw feest compleet maken door alles voor u te organiseren van meubilair, partytent, serviesgoed, verrijdbare bar tot een originele attentie als bedankje bij vertrek.

Graag ondersteunen wij uw feest met culinaire verwennerij zoals koude hapjes, tapas, diverse salades, warm en/of koud buffet of barbecues. Dan heeft u er zelf geen omkijken naar en kunt u uw tijd besteden aan uw gasten. A.J. Catering verzorgt graag uw verjaardag of feest voor dat voor elk budget. U kunt al een warm buffet bestellen vanaf € 9,50 per persoon. Maar ook een avondvullend hapjes buffet met verschillende warme gerechtjes behoort  tot de mogelijkheden.

A.J. Catering walking diner of diner bij u thuis
U kunt natuurlijk ook thuis uit eten gaan! Wij verzorgen graag een compleet en culinaire home cooking bij u thuis. Van een luxe walking diner tot een diner bij u aan tafel. Wij zorgen ervoor dat een onvergetelijke avond wordt voor u en uw gasten!

Speciaal voor kinderen
Ook tijdens gelegenheden moet er aandacht zijn voor de kinderen. Speciaal voor hen hebben wij kinderbuffetten samengesteld, met een keur aan lekkernijen. Ook leuk om te bestellen voor een kinderfeestje. Een kinderbuffet is al te bestellen vanaf € € 6,50 per persoon.

Buffet, lunch, hapjes, bedrijfsfeest
Foodtruck Catering mogelijkheden volgens RIVM richtlijnen
Foodtrucks Foodtrucks
verhuur Verhuur
Locaties
Eventorganisatie